Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.06.2009
Vali Kızılcık 'Trabzon İçin Hep Birlikte Çalışacağız'


            Vali Kızılcık “Trabzon İçin Hep Birlikte Çalışacağız”
 
Son Valiler Kararnamesi ile Batman'dan Trabzon Valiliği'ne atanan Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'daki görevine başladı.
Sabah saatlerinde Ankara'dan uçakla Trabzon'a gelen Vali Recep Kızılcık için Trabzon Valiliği önünde bir tören düzenlendi. Eşi Sema Kızılcık, çocukları Ahmet Alp ve Zeynep Alara ile Trabzon'a gelen Vali Recep Kızılcık’ı Vali Yardımcıları, Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Jandarma Alay Komutanı Kd. Albay Yüksel Sönmez, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ve daire amirleri karşıladı.
Vali Kızılcık, Trabzon'da valilik görevine başladığını belirterek, Trabzon için elinden geleni yapacağını söyledi. Vali Kızılcık Trabzon'un teşvikte dördüncü bölgeye alınmasının Trabzon için çok önemli olduğunu belirterek, “Trabzon teşvikte dördüncü bölgede ve teşvikten en fazla yararlanacak olan iller arasında gösterildi. Bu Trabzon için çok ciddi bir avantajdır. İstanbul'da yapılan toplantıya bende katıldım ve Trabzon'a gönül vermiş bütün iş adamlarıyla orda tanışıp Trabzon'a neler yapabileceğimizi konuştuk. Hep birlikte Trabzon için çalışacağız.” İfadelerini kullandı.
Trabzon'da istihdamı ön planı çıkaracağını belirten Vali Kızılcık, bundan sonraki çalışma alanlarının istihdam ve gençlik olacağını kaydetti. Vali Kızılcık özelliklede Trabzonspor'un başarılı olabilmesi için el birliği ile çalışma gayreti içinde olacağını sözlerine ekledi.
Trabzon'da kendisinden önce görev yapan ve Şanlıurfa'ya atanan Vali Nuri Okutan ile 15 yıl öncesine dayanan dostlukları bulunduğunu ifade eden Vali Recep Kızılcık, "Bundan önce Trabzon'a büyük hizmetler etmiş olan Vali Nuri Okutan, benim dostumdur. Yaş olarak benim ağabeyimdir. Aynı şekilde hem Nuri Okutan hem de Emniyet Müdürümüz Feridun Boz ile 12 yıl önce Gümüşhane'de görev yapmıştık. Dolayısıyla geçmişe dayalı dostluklarımız var" dedi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 2365

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com