Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.07.2009
Çok Kaliteli Bir Takviye Yapacağız


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takıma, direkt oynayacak kaliteli bir futbolcu transferi için arayışlarının sürdüğünü belirterek, "Bu sağ bek veya sol dış olabilir. Fatih Tekke için ise yönetim kurulu olarak bir toplantı yaptıktan sonra kesin kararımızı vereceğiz" dedi. 

Trabzonspor'da dün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrası Başkan Sadri Şener'le birlikte tekrar göreve gelen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, camiaya umut dolu mesajlar verdi. Hacısalihoğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada yeni sezonda Avrupa'da, Fortis Türkiye Kupası'nda ve ligde başarıya ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, teknik direktör Hugo Broos'un isteği doğrultusunda takıma direk oynayacak kaliteli bir takviye yapacaklarını belirterek, "Hocamız bize sağbek ve sol dış isteği yönünde bir fikir beyan etti. Ancak bu konuda acele etmememizi de istedi. Takımı tam olarak gördüktün sonra istediği yere çok kaliteli bir takviye yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda bir isim belirlemedik ama böyle bir düşüncemiz var" dedi. 

"FATİH TEKKE İÇİN YÖNETİM KARAR VERECEK" 

Hacısalihoğlu, Fatih Tekke'nin transferi konusunda ise yönetim kurulu olarak bir toplantı yaptıktan sonra karar vereceklerini belirterek, "Fatih'in kendisinin alacağı ücret var. Bir de bonservisine ödenecek miktar var. Bunları yönetim kurulunda görüşeceğiz. Eğer oradan ortak bir karar çıkarsa Fatih Tekke'yi alabiliriz ama şu ana kadar herhangi bir girişimde bulunmadık" diye konuştu. 

"SONG GİTMEK İSTEDİ" 

Song'un kendisine kulüp bulmak için izin istediğini de söyleyen Hacısalihoğlu, "Song'a kampa gününde katılmadığı için tüzüğümüzdeki kurallar neyi gerektiriyorsa ona göre ceza keseceğiz. Song bizden başka takıma gitmek için izin istedi. Bizde buna izin verdik. Ama şu ana kadar bize gelen bir teklif yok. Dolayısıyla Salı günü kampa katılmasını bekliyoruz. Eğer katılmazsa bunun sorumluluklarına da katlanır" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1901

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com