Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.07.2009
Oyunu Yönlendirme Görevi Colmanda


Bordo-Mavili takımın Belçikalı teknik direktörü Broos, Hollanda’da yapılan 5 hazırlık maçının ardından saha içerisinde oyunu yönlendirme görevini Arjantinli Colman’a verdi. 

Trabzon Teknik Direktörü Hugo Broos, Hollanda kampında gerçekleştirilen hazırlık maçlarında 10 numara olarak oynatacağı futbolcuyu belirledi. Belçikalı hoca, hem idmanlarda hem de maçlarda yıldızlaşan Arjantinli Colman’ı saha içerisinde oyunu yönlendirmekle görevlendirdi. Kamp sonunda bu kararını Arjantinli futbolcuya açıklayan Belçikalı teknik adam, “Çabuk davran ve topu sürekli kaleye doğru oyna. Oyun içinde sürekli olarak Tjikuzu ve Selçuk İnan’la konuş” talimatı verdi. 

“Çok Ağır Bir Sorumluluk” 

Böyle bir görev beklemediğini itiraf eden Colman, “Çok ağır bir sorumluk. Önce şaşırdım ama sonra hocamın bana duyduğu güven gururumu okşadı” diyerek göreve hazır olduğunu söyledi. Serbest oynadığında çok daha verimli olduğunu ifade eden Arjantinli oyuncu, “Hocam bir ara beni sol açıkta denedi. Açıkçası o bölgede oynadığım oyunu ben de beğenmedim. Şimdi istediğim gibi oynayacağım ve hocamın bana gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağım” dedi.

(Kaynak: Gazete Habertürk)

Toplam Okunma Sayısı : 1979

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com