Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.08.2009
Akçaabat OSB'nin Etüd-Proje Müh. Hiz. İhalesi Ankara'da Yapıldı..


Trabzon Akçaabat (Şinik) Organize Sanayi Bölgesi, “Etüd-Proje Mühendislik Hizmetleri” ihalesi yapıldı. İhaleyi Trabzonlu firma, Alkan Mühendislik İnşaat Nakliyat Tic.Ltd.Şti. 139 bin Tl bedelle kazandı.

 Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nda yapılan ihaleye komisyon üyesi olarak Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk ile Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Kudret Aslan’da katıldı.

TTSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk, Ankara’da yapılan ihale ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, dört firmanın teklif sunduğunu, ancak şartlara uygun üç firmanın değerlendirilmeye alındığını belirtti.

 İhaleye, en düşük fiyat teklifi sunan Trabzonlu firma Alkan Mühendislik İnşaat Tic. Ltd.Şti. tarafından 139 bin Tl bedel ile kazanıldığını söyledi. İsmail Öztürk, Akçaabat OSB’nin, “Etüd-Proje Mühendislik Hizmetleri” ihalesi’nin Trabzonlu bir firma tarafından kazanılmış olmasının zaman ve hassasiyet açısından önemli olduğunu vurguladı.

Yapılacak olan sözleşmenin ardından, projenin süratle hazırlanacağını ifade eden TTSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk, projenin onaylanmasının ardından da, yapım ihalesine geçileceğini bildirdi.

Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Akçaabat OSB’nın tamamlanarak, yatırımcılara biran önce sunulmasına gayret gösterdiğini sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 2690

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com