Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.09.2008
Toplumumuzun huzuru ve can güven-


Başkan Canalioğlu,
"Toplumumuzun huzuru ve can güvenliği bizim için önemlidir"

   

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Türk Kızılayı'nın sürekli olarak vatandaşlarımızın ve toplumun hizmetinde olduğunu belirterek, "Toplumun huzuru ve can güvenliği bizim için önemlidir" dedi.

       Başkan Canalioğlu, Trabzon'da bulunan Kızılay Genel başkanı Baş Danışmanı Ahmet Mete Işıkara'yı makamında kabul ederek Kızılay'ın yapacağı her faaliyete destek vereceğini söyledi. Başkan Canalioğlu, Kızılay'ın çok önemli hizmetler yaptığını belirterek, "Kızılayımız afetlerde gerek ülke içinde, gerekse de ülke dışında çok güzel faaliyetlere yapıyor. Bunun en güzel örneğini Rus-Gürcistan savaşında gördük. Yardım için bölgeye ilk giden Türk Kızılayı olması bizi oldukça gururlandırmıştır. Kızılay'ın yaptığı her türlü projeye destek veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Çünkü, bu projeler toplumun huzuru ve can güvenliği içindir. Toplumun huzuru ve can güvenliği de bizim için büyük önem taşır." dedi

       Ahmet Mete Işıkara da konuşmasında Kızılay'ın "Toplum liderlerini teşkilatlandırma projesi-afet zararlarını azaltma programı" kapsamında Trabzon'a geldiğini belirterek, "Sayın Başkanımız her türlü faaliyetimize destek veriyor. Bu projemize de oldukça sıcak baktı. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

24 Eylül 2008 Çarşamba
Toplam Okunma Sayısı : 2302

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com