Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.09.2009
Şimdi Ocaka Kaldı


Trabzonspor'un gündeminden bir türlü düşmeyen yıldız futbolcu Fatih Tekke'nin Ocak ayındaki ara transfer döneminde bordo - mavili takıma dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Futbolcuyla bu konuda bir ön görüşme yapan bordo - mavili yöneticilerin kulübü, Zenit FC'yi de önemli ölçüde ikna ettiği öğrenildi.

Bordo - mavili takımda özellikle taraftarların takımda yeniden görmek istediği Fatih Tekke için transfer sezonun son gününde ciddi ataklar yapan bordo - mavili yöneticiler, Zenit FC kulübünün satmak istememesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşamış ve transfer gerçekleşmemişti. Ancak Fatih Tekke'yle görüşen Sportif Direktör Ünal Karaman'ın, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için yıldız futbolcuyla büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. "Kulübümle anlaşın ben Trabzonspor'da seve seve forma giyerim" diyen Fatih Tekke'yle maddi konularda da görüşen Ünal'ın, "Seni seven çok insan var. Ocak ayında bu konuyu yeniden değerlendirelim" diyerek bu transfere yeşil ışık yaktığı iddia edildi. Zenit FC'yle sözleşmesi 2010 yılının Mart ayında resmen sona erecek olan Fatih'i, az bir bonservis bedeli ödeyerek Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planlayan bordo - mavili yöneticilerin, Rus kulübünü de önemli ölçüde ikna ettiği kaydedildi. Ancak Zenit FC kulübünün, Ocak ayında ligde bulunacağı konumunun da bu transferde önemli rol oynayacağı kaydedildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1937

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com