Rehber :
   
Eğlence Merkezleri
Mass Performance Hall
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.09.2009
3 Bakan Belediye'de Gümrükçüoğlu'na tam destek


3 Bakan Belediye'de Gümrükçüoğlu'na tam destek


       AB 17. Reform izleme grubu toplantılarına katılmak üzere Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Devlet Bakanı ve Baş Müzakerece Egemen Bağış Belediyeyi ziyaret ettiler.

       İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Trabzon'da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Hükümetimiz döneminde Belediyelere özel önem verdik. Belediyelerle ilgili neredeyse bütün mevzuatı değiştirdik. Gelirlerini ve yetkilerini artırdık. Trabzon da bizim için çok önemli bir şehirdir. Bilindiği gibi sayın Başbakanımız da Trabzon'a özel bir önem vermektedir. Böylesine önemli bir şehre özel bir başkan gönderdik. Sayın Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı görevindeki başarılı hizmetlerini Trabzon'da da sürdürecektir. Gerek Sayın Başbakanımız, gerekse de İç İşleri Bakanı olarak başkanımızın yanındayız, destekçisiyiz. Önümüzdeki dönemde Trabzon'un değişimini hep birlikte göreceğiz. İnşallah başka bir Trabzon ortaya çıkacaktır." dedi.

       Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da bakanların Trabzon'da bulunması ve Belediyeyi ziyaretlerinden onur duyduğunu belirterek, "Sayın Bakanlarımız burada yapacakları çalışmalarla şehrimize ve ülkemize çok önemli katkılar sağlayacaktır. Kendilerini şehrimizde ağırlamaktan ve Belediyemizde görmekten son derece mutluyum, gururluyum. Trabzon halkı adına kendilerine hoş geldiniz diyerek teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, ziyaretin anısına bakanlara birer gümüş işlemeli kahve takımı hediye etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1773

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com