Rehber :
   
Maçka Tesisleri
Osmanoğlu Ocakbaşı
Sümer Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.09.2009
Reform İzleme Grubu Toplantısı Trabzon'da Yapıldı..


Reform İzleme Grubu Toplantısı Trabzon’da Yapıldı

Trabzon’da düzenlenecek olan 17. Reform İzleme Grubu Toplantısı için kente gelen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin Trabzon Valiliği’ni ziyaret etti.

Bakanlar, Trabzon Valiliği önünde törenle karşılanırken, daha sonra Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın makam odasına geçtiler. Valilik şeref defterini de imzalayan Bakanlar, Vali Recep Kızılcık’tan ilin sorunları hakkında brifing aldılar. İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Reform İzleme Grubu’nun bir önceki toplantısının Şanlıurfa’da yapıldığını ve buradaki toplantıda bir sonraki toplantının Trabzon’da yapılacağı kararını aldıklarını ifade ederek toplantıya kendisinin ev sahipliği yaptığını söyledi.

Vali Kızılcık, Bakanlara gümüş telkariden yapılmış birer plaket hediye etti. Bakanlar, daha sonra Trabzon Valiliği girişindeki Hızlı Hizmet Noktası’nın açılışını gerçekleştirdiler.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda işadamları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğle saatlerinde basına kapalı olarak bir toplantı yapan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 17. Reform İzleme Grubu Toplantısı’na katılmak üzere Novotel’e geçti. Bakanlara, burada Gürcistan’ın başkenti Tiflis’teki temaslarını tamamlayarak özel uçak ‘ATA’ ile Trabzon’a gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’da katıldı. Daha sonra 17. Reform İzleme Grubu Toplantısı (RİG) Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Prof. Dr. Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış’ın katılımı ile Trabzon’da yapıldı. Toplantının ardından Bakanlar, Trabzon’dan ayrıldı.

yeniiiiiiiiiiii

 

1

1

1

1

1

Toplam Okunma Sayısı : 2090

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com