Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.10.2009
Başkan Gümrükçüoğlu'na tam yetki verildi


Belediye meclisinden önemli karar
Başkan Gümrükçüoğlu'na tam yetki verildi


       Trabzon Belediye Meclisi ekim ayı ilk toplantısını Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yaptı. Başkan Gümrükçüoğlu, oturum öncesi tüm meclis üyelerine kendi elleriyle çikolata ikram etti.

       Belediye meclisi, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu tarafından daha önce gündeme getirilen merkeze bağlı belde belediyesi ve köylerin Trabzon belediyesine bağlanması noktasındaki çalışmaların sürdürülmesi noktasında tam yetki verdi. Başkan Gümrükçüoğlu meclis üyelerine bu önemli destekten dolayı teşekkür ederek, "Şehrimizin gelişmesi, sağlıklı imar, altyapı ve trafik birlikteliğin sağlayarak gelecek kuşaklara yaşanılabilir bir Trabzon bırakmak için merkeze bağlı belde ve köylerin Trabzon Belediyesine bağlanması hayati bir önem arzetmektedir" dedi.

       Trabzon belediyesinin çalışmaları hakkında da meclis üyelerine bilgi veren Başkan Gümrükçüoğlu şehrin genel durumunu da değerlendirdi. Başkan Gümrükçüoğlu Akyazı projesinin hayata geçirilmesi gerektiğini de belirterek, " Bu proje şehrin kurtuluşudur" dedi.

       Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca sahilde Gümüşhane'de kar faciasında hayatını kaybedenler anısına anıt yapılacağını söyledi.

       Boztepe de 5 yıldızlı bir otelin yapılması için görüşmelerin sürdüğünü belirten Başkan Gümrükçüoğlu, Ayasofya Müzesi etrafındaki evlerin kamulaştırılmasına bu güne kadar 3 trilyon ödeneğin aktarıldığını, önümüzdeki hafta itibariyle anlaşma sağlanan hak sahiplerine ödemelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1674

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com