Rehber :
   
Orman Ürünleri
Şangün Orman Ürünleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.12.2009
Trabzon Belediyesi'nden Kültür Ve Turizme Katkı


Trabzon Belediyesi Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımının yapıldığı kitapçık ile 11 ayrı fotoğraftan oluşan poster hazırlayarak turizmin hizmetine sundu.

 

Trabzon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğünce hazırlanan  ve Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımının yapıldığı ”Fotoğraflarla Trabzon” adlı  kitapçıktan ilk etapta 1000 adet bastıran belediye ayrıca, Uzungöl, Zağnos Vadisi, Kanuni Parkı, Atatürk Köşkü, Sahil, deniz, Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesinin yanı sıra yöresel tarım ve deniz ürünleri ile Osmanlı Tuğrasından oluşan 11 ayrı fotoğraftan poster şeklinde 1000’er adet bastırarak turizmin hizmetine sundu. Posterler ayrıca ilgili kamu kuruluşları, sanatsever, öğrenciler  ile yerli ve yabancı turistlere veriliyor.

32 sayfa olarak hazırlanan “Fotoğraflarla Trabzon “ kitapçığı belediye Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edilebilir.

Öte yandan “Atatürk’ün Trabzon Nutku”, “Gençliğe Hitabe”, “İstiklal Marşı” ile Mahmut Goloğlu’nun “Selam Trabzon’uma” şiirinin yer  aldığı afişlerden 1000’er adet bastıran belediye, bu afişleri resmi kurum ve kuruluşları ile,sivil toplum örgütleri ve esnaflara ücretsiz olarak veriyor..

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kültür ve turizm kenti olan Trabzon’un tanıtımına katkı sağlamak için  “Fotoğraflarla Trabzon “adlı bir kitapçık hazırladıklarını belirterek, “ bu kitapçığı kentimize gelen yerli ve yabancı turistler ile kamu kurum ve kuruluşlarına ücretsiz olarak veriyoruz. Ayrıca Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerinin yer aldığı 11 ayrı fotoğrafın yer aldığı posterlerden 1000’er adet bastırarak kentimizin tanıtımına katkı vermeyi amaçladık. Kitapçık ve posterlerden almak isteyen vatandaşlarımız belediyemize müracaat ederek bu yayınları ücretsiz olarak temin edebilirler”dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2739

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com