Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.03.2010
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan sağlık koordinatörlerine yemek...


Gümrükçüoğlu'ndan sağlık koordinatörlerine yemek
 


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sağlık Bakanlığının saha değerlendire toplantısı ön hazırlık çalışmaları için Trabzon'a gelen sağlık derlendirme koordinatör ve koordinatör yardımcıları ile yemekte bir araya geldi.

       Saray Köfte Salonu'ndaki yemeğe Trabzon Sağlık İl Müdürü Çınarka, sağlık değerlendirme koordinatör ve koordinatör yardımcıları ile Trabzon'daki devlet hastahanelerinin başhekimleri katıldı.

       Trabzon'un sağlık kenti olması yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı döneminde çalışma arkadaşı olan misafirleri ile tek tek ilgilendi. Başkan Gümrükçüoğmlu, "Sağlık bakanlığının saha değerlendirme toplantıları ön hazırlık çalışmaları için bir haftadan beri kentimizde incelemelerde bulunan koordinatör ve koordinatör yardımcılarıyla yemekte bir araya gelerek sağlık alanında yapılması gereken konularda görüş alışverişinde bulunduk. Daha önce sağlık müsteşarlığı yapmış bir belediye başkanı olarak Trabzon'un sağlık alanında daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Recep Akdağ bu anlamda bizlere önemli destekler vermektedir. Bakanımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlama törenlerini başlatmak için yarın kentimize gelecek olması Trabzon'a verilen önemin bir göstergesidir" şeklinde konuştu

Toplam Okunma Sayısı : 1477

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com