Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.03.2010
TRABEL personeli önce seminere katıldı, sonra kan verdi...


TRABEL personeli önce seminere katıldı, sonra kan verdi
 


       Trabzon Belediyesi TRABEL personeli kan bağışı kampanyasına katılarak kan verdi.

       Geçen yılın Aralık ve Ağustos aylarında yapılan kampanyalara da katılan TRABEL personeli önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getiriyor.

       Kan Bağışı Kampanyası öncesi TRABEL ile Trabzon Kızılay Şubesini ortaklaşa organize ettikleri kan verme seminerini dinleyen TRABEL çalışanları daha sonra sahilde bulunan Gezici Kızılay Otobüsü'nde kar verdiler.

       TRABEL AŞ Genel Müdürü Metin Öztürk, Personellerinin kan bağışı bilincini daha da artırmak için Kızılay Trabzon Şubesiyle ortaklaşa olarak seminer düzenlediklerini belirterek, "Türkiye'de gönüllü olarak kan verme oranı dünya ortalamasını çok altında 1,5-2 civarında. Bu anlamda gönüllü olarak kan verme bilincini geliştirmek için seminerler düzenliyoruz. Kızılay'ımızla ortaklaşa yaptığımız seminerde katılımcılara kan vermenin insan sağlığına önemli katkılarının olmasının yanı sıra insan hayatını kurtarmaya katkıda bulunulacağı konuları anlatıldı. Seminerin ardından personelimiz kan vererek bağışta bulundular. TRABEL olarak geçen yıl yapılan kan bağışı kampanyalarına destek vermiştik. Duyarlılıklarından dolayı personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1610

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com