Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.03.2011
Başkan Akyazı Spor Kompleksi için yapılan dolgu çalışmalarını inceledi.


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Akyazı Spor Kompleksi için yapılan dolgu çalışmalarını yerinde inceledi.
 


       Başkan Gümrükçüoğlu, "Akyazı, Trabzon'u 'Marka Kent' yapacak"

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dolgu çalışmaları büyük bir hızla devam eden Akyazı Projesi'nin Trabzon'u "Marka Kent" yapacağının altını çizerek, şehrin önünü açacak bu dev projeye herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dolgu çalışmaları devam eden Akyazı Spor Kompleksi alanında incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak ile birlikte dolgu alanını gezen Başkan Gümrükçüoğlu, Akyazı Projesi dolgu çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, "Spor, sosyal, kültürel, sanatsal alanlar dahil içerisinde kruvazör limanın da bulunduğu bu dev proje Trabzon'un önünü açarak bir dünya kenti haline getirecektir" diye konuştu.

       Meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinden projeye destek vermeleri çağrısında bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'un, bölgenin ve Türkiye'nin buluşacağı ve en önemlisi de Trabzonspor'umuzun UEFA standartlarında 40 bin kişilik stada kavuşacağı Akyazı Spor Kompleksi'ne Trabzonluların, meslek kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, mimarlar, mühendisler odasının, Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Birliği'nin bu dev projeye sahip çıkarak destek vermelerini istiyorum. Tüm dünyada bu şekildeki dolgular ile birlikte çok büyük yaşam, sanat, kültür ve spor alanlarına ulaşılıyor. Bu anlamda bütün meslek odalarını sağduyuya davet ediyorum" diye konuştu.

       Meslek odalarının ve sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerilerine her zaman açık olduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, "Tüm meslek kuruluşlarımızın, mimar ve mühendisler odalarının ve Jeofizik Mühendisleri Odası'nın diğer mühendislik dallarının her birisinin öngörüsüne ve incelemesine açık olarak bu projeyi yürütüyoruz. O bakımdan kendilerinin de sahası olan bu bölgede istedikleri her türlü hizmeti, her türlü incelemeyi, tetkiki yapmalarını da her zaman bekleriz" şeklinde konuştu.

       Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu projeye başından beri sahip çıktığını hatırlatan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'u geleceğe taşıyacak Akyazı Spor Kompleksi'nin Trabzon'a kazandırılmasında verdikleri katkılardan dolayı Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, milletvekillerimize ve emeği geçenlere şükranlarımı arz etmeyi bir borç biliyorum" ifadelerini kullandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1861

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com