Rehber :
   
Plaj & Dinlenme Tesisleri
Mavi Kıyı
Dillioğlu Tesisleri
Paşa Tatil Köyü
Kervan Tesisleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.03.2011
Belediye Park ve Bahçeler Personelinden örnek davranış


Belediye Park ve Bahçeler Personelinden örnek davranış
 


       Trabzon Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli bir taraftan kentin güzelleştirilmesine ve düzenlenmesine yönelik çalışmalar yaparken bir yandan da önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getirerek kan bağışında bulundu.

       Trabzon Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına 70 personel katılarak kan verdi. Personele yönelik ayrıca Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü tarafından Kan Bağışı konusunun anlatıldığı bir de seminer verildi.

       Seminere ve personelin kan bağışı kampanyasına katılan Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan kan bağışının çok önemli bir sosyal sorumluluk olduğunu belirterek, "Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü personelimiz de kampanyaya katılarak kan bağışında bulundular. Kentimizin ve çevremizin güzelleştirilmesi ve düzenlenmesinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelimizin kan bağışında bulunarak göstermiş olduğu duyarlılık bizleri mutlu etmiştir. Çalışanlarımıza teşekkür ediyorum ve tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1650

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com