Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.02.2012
TTSO üyelerine ECOBUILD Yapı ve ANUGA Gıda Fuarları olmak üzere 2 uluslararası sektörel fuara Davet


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), oda üyelerini sürdürülebilir tasarım, inşaat ve yapı çevresi alanlarında dünyanın en büyük fuarı olan ECOBUILD Yapı Teknolojileri Fuarı ile yiyecek ve içecek endüstrisi için büyük önem arz eden ANUGA FoodTec Gıda Teknolojileri Fuarı’nda uluslar arası firmalarla buluşmaya davet ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon'un ekonomik potansiyelleri ve üretimlerinin yurt içi ve yurt dışı pazarlarda tanıtılması, işbirliklerinin geliştirilmesi ve ticaret payının artırılması için ulusal ve uluslararası fuarların çok önemli olduğunu vurgulayarak bu fuarlara katılan oda üyelerinin masabaşı görüşmeler yoluyla yabancı firmalarla görüştürüleceğini söyledi. 

Sürdürülebilir tasarım, inşaat ve yapı çevresi alanlarında dünyanın en büyük fuarı olan ECOBUILD Yapı Teknolojileri Fuarı’nın 20-22 Mart 2012 tarihleri arasında Londra'da gerçekleşeceğini söyledi. Fuarda dünya çapında bin 300’ün üzerinde yeni inşaat, restorasyon, konut ve ticari yapı projeleri için ürün tedarikçisi yer alacağının kaydeden Başkan Hacısalihoğlu, “Fuar, sürdürülebilir tasarım, ilerleme ve verim teknolojileri (düşük enerji, pasif, akıllı, ekolojik), yeni inşaat malzeme ve teknolojileri, alternatif enerji kaynakları kullanan sistem ve ekipmanlar, ısıtma ekipmanları, kontrol ve ölçme ekipmanları konularına odaklanacak” dedi.

Bir diğer fuarın da dünya çapında yiyecek ve içecek endüstrisi için büyük önem arz eden Anuga Gıda Teknolojileri Fuarı ANUGA FoodTec olduğunu dile getiren Başkan Hacısalihoğlu, “Bu fuar da 27-30 Mart 2012 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde düzenleniyor. Dünyanın en büyük gıda ve içecek teknolojisi fuarlarından biri olan ve iki senede bir düzenlenen fuar, 50'yi aşkın ülkeden bin 200'ün üzerinde firma ve 34 binin üzerinde ziyaretçiyi bir araya getirecek” diye konuştu.

Etkinliğin devlet destekli olduğunu ve katılım ücretlerinin yüzde 60’ının devlet desteği kapsamında geri ödeneceğini belirten Hacısalihoğlu, “Odamız, etkinliğe katılan işletmelerin KOSGEB desteğinden faydalanmaları için gerekli başvuru sürecinde üyelerimizin yanındadır” diye konuştu.  

Başkan Hacısalihoğlu, oda üyelerini yapı ve gıda alanında dünyanın bu en büyük etkinlikleri olan bu uluslararası fuara katılmaya ve uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalarla buluşmaya davet etti ve etkinliğe katılmak isteyen üyelerin son başvuru tarihine kadar TTSO Avrupa İşletmeler Ağı ve TTSO Proje Koordinasyon Ofisi ile irtibata geçmelerini istedi.

Fuarlara nasıl katılacaksınız?

Fuarlara katılmak isteyen firma temsilcileri TTSO Proje Koordinasyon Ofisi ile irtibata geçerek katılım formu doldurabilir ve etkinliğe başvurabilirler.

ANUGA Gıda Teknolojileri Fuarı

Katılım bedeli kişi başı 1100 EUR’dur. Katılım bedeline ulaşım, konaklama, vize ücreti dahildir. Seyahat işlemleriniz, anlaşmalı turizm acentesi aracılığıyla yapılacaktır. Etkinliğe katılım için son başvuru tarihi 24 Şubat 2012, ikili görüşmeler için son randevu alma tarihi 26 Şubat 2012’dir.

ECOBUILD Yapı Teknolojileri Fuarı

Katılım bedeli kişi başı 750 EUR’dur. Katılım bedeline ulaşım, konaklama, vize ücreti dahildir. Seyahat işlemleriniz, anlaşmalı turizm acentesi aracılığıyla yapılacaktır. Etkinliğe katılım için son başvuru tarihi 2 Mart 2012’dir. KOSGEB desteğinden yararlanmak ve vize işlemlerinin tamamlanması amacıyla başvuruların mümkün olduğunca erken yapılması gerekmektedir.

Avrupa İşletmeler Ağı-Karadeniz TTSO Proje Koordinasyon Ofisi ile İrtibata Geçin

Etkinliğe katılan yabancı firmalar, etkinlik programı, KOSGEB desteği, vize başvuruları ve merak ettiğiniz her türlü konu hakkında bilgi almak için ofisimizle irtibata geçebilirsiniz.

Toplam Okunma Sayısı : 1595

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com