Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.06.2012
Geleneksel Orhan Kaynar Futbol Turnuvası Start Aldı.


GELENEKSEL ORHAN KAYNAR FUTBOL TURNUVASI START ALDI.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Geleneksel Orhan Kaynar futbol Turnuvası, ASKF Tesisleri’nde start aldı. Bu yıl beşincisi düzenlenen turnuvanın açılış maçında TSYD Karması ile İlk Haber Gazetesi takımları karşı karşıya geldi. İlk maçın başlama vuruşunu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Turnuva Komitesi Başkanı Turgut Özdemir, Organizasyon Sorumlusu Turgay Beşyıldız ve ASKF Başkan Vekili Mahmut Memişoğlu’nun da hazır bulunduğu ortamda Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık yaptı. Kızılcık, daha önce bütün sporculara tek tek başarılar diledi ve bir sporcunun “Şampiyon olacak takımın oyuncusuyum” şeklindeki esprisine, “Belki klasik bir söylem olacak ama hak eden kazansın” diye karşılık verdi.

Vali Kızılcık, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ata ve ASKF Başkan Vekili Mahmut Memişoğlu arasında yapılan mini zirvede de, 20 Haziran Çarşamba akşamı oynanacak final maçı öncesindeki etkinlikler dahilinde, daire müdürlerinden oluşan bir karmayla Gazeteciler Cemiyeti ve ASKF ortaklaşa karmasının bir dostluk maçı yapmaları kararlaştırıldı. Vali Dr. Recep Kızılcık’ın uzun süre ara verdiği futbola bu maçla dönüş yapabileceği müjdesi de memnunlukla karşılandı.

 SÜRPRİZ SONUÇLAR

 Turnuva’nın ilk gününde özellikle “Ölüm Grubu” olarak adlandırılan 1. Grup maçlarında TSYD Karması, İlk Haber’i 4-2, TAKA da Güne Bakış Mavi’yi 5-2 yenmeyi başardı. Bu grupta yarın İlk Haber – Günebakış Mavi, TSYD – TAKA maçları yapılacak.

2. grubun ilk gününde TRT, Kuzey Rüzgarı’nı 4-1 yenerken, Aşansspor, Karadeniz’e 9-1’lik üstünlük sağladı. Bu grupta yarın Karadeniz- TRT ve Ajansspor – Kuzey Rüzgarı maçları oynanacak.

Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın ilk 4 maçına, Ajansspor’a attığı 5 golle Sözcü Gazetesi’nden Sertaç Hellaç damgasını vurdu.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1832

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com