Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
03.01.2013
Trabzonspor Onu İstiyor


Trabzon, G.Saray’da kiralık oynayan eski oyuncusunu geri almak için Toulouse’la görüştü. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Cimbom’un 3.2 milyon Euro’yu fazla bulduğunu bilen Bordo-Mavililer, Fransızlar’a “Bu parayı biz öderiz” dedi...

 

G.Saray’a birçok oyuncusunu kaptıran Trabzonspor, Umut Bulut’un transferi için harekete geçti. Daha önce 2006-2011 sezonlarında Bordo-Mavili formayı giyen golcü futbolcusunu Fransa’nın Toulouse takımına satan Karadeniz ekibi, Cimbom’un Umut’u sezon başında kiralamasıyla sarsılmıştı. Burak, Engin, Selçuk ve Ceyhun gibi isimlerin transferi nedeniyle de Sarı-Kırmızılı takımla arası iyice açık olan Fırtına’da yöneticiler, Umut için Fransızlar ile bir görüşme gerçekleştirdi. Toulouse’lu yetkililerin, “Satın alma hakkı G.Saray kulübündedir” cevabıya Bordo-Mavililer geri adım attı.

 

VAZGEÇMEK YOK

 

Ancak Fransızlar’ın istediği 3 milyon 250 bin Euro’luk miktarı G.Saray’ın ödeye yanaşmadığının ve indirim beklediğinin ortaya çıkmasının ardından Bordo-Mavili yöneticiler yeniden harekete geçti. Trabzonspor cephesi, Toulousle’lu yetkililere “Biz oyuncumuzu geri almayı çok istiyoruz. 3 milyon 250 bin Euro’yu derhal veririz” şeklinde teklif sundu. Karadeniz ekibinin bu transfer için her türlü fedakarlığı yapacağı belirtilirken, Umut transferi ile G.Saray’a gol atılmak istendiği ifade edildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1154

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com