Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.07.2009
Trabzon'un yüz akı 2011 olacak


Trabzon'un yüz akı 2011 olacak
 
Resmi Büyütmek İçin Tıklayınız

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Olimpiyat Baş Koordinatörü Mehmet Atalay, Olimpiyat Alt Koordinatörü Nihat Toker, Genel Müdür Yardımcısı M. Ali Babacan ve Gençlik Spor İl Müdürü Şerif Özgür'ü makamında kabul etti.

Sporun Trabzon'da çok popüler olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, “Trabzon'umuz da Karadeniz'imiz de Trabzonspor ve spor çok farklı. Trabzon'da sporun bütün dallarının popüler olması ve ülkemizi de uluslararası anlamda temsil edebilmesi içinde ciddi anlamda tesisleşme yapılmış.” dedi.
Olimpiyat Baş Koordinatörü Atalay'ın genel müdürlük döneminde de önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Vali Kızılcık, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gerçekten hem genel müdürlüğünüz döneminde hem de 2011 Olimpiyatları çerçevesinde yaptıklarınızı yapacaklarınızın teminatı olarak gördüğümü ifade etmek istiyorum.
 
 2011 için sportif anlamda çok ciddi bir tesis ihtiyacı kalmadı. Zaten 5 bin kişilik spor salonunun ihalesi yapıldı. 2011 Olimpiyatları'nın hem Trabzon'umuza hem de ülkemize yakışır kalitede ve standartta yapılması arzusundayım. 2007 yılında yapılan Karadeniz Oyunları'ndan nasıl yüz akıyla çıktıysak 2011 Olimpiyatları'ndan da yüz akıyla çıkacağımıza inanıyorum.”
Vali Kızılcık'a hoş geldiniz diyen Atalay, “Batman'da yaptığınız çalışmalarla göz dolduran valilerden biriydiniz. Trabzon gibi çok önemli bir şehre atandınız. Başarılar diliyorum. Trabzon, 2007 Karadeniz Oyunları'nı yüz akıyla gerçekleştirdi. Dünde sayın başbakanımız ifade etti. 2011 çok önemli bir organizasyon. 2011 Avrupa'nın olimpiyatıdır. Anlımızın akıyla bu organizasyonu yapacağımıza yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Tesisleşme anlamında önemli çalışmaları hayata geçirmeye başladıklarının altını çizen Atalay, “Son derece uyumlu bir organizasyon olacağına inanıyorum. Bu organizasyonu o kadar güzel yapacağız ki millet parmağını ısıracak.” dedi.
Toplam Okunma Sayısı : 2554

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com