Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.07.2009
Umutun Hedefi Avrupa


Umut Bulut, yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, ''Bu takımda büyük hedeflerim var'' dedi. Bulut, şunları kaydetti:

''Trabzonspor kulübünde başarılı olup buradan da Avrupa'ya açılmak istiyorum. Ama öncelik Trabzonspor'un başarısı. Bütün arkadaşlarımla iyi anlaşıyorum. Ancak daha çok Tolga, Hüseyin ve Yattara ile daha çok diyaloğum oluyor.

Geçmişte bir takım çıktı, efsane oldular... Bugünü bize miras bıraktılar. Biz de onları en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğünü Türkiye'ye gösterdiler. Olanaklar daha azdı, ancak bir şekilde birleşerek Trabzon'a sayısız kupa getirdiler. Başarının sırrının kendilerinde yattığına inanıyorum.''

''Değişime Alışmak Zorundayız''

Teknik Direktör değişikliğinin futbolcular üzerindeki etkisini anlatan Bulut, ''Bir ortama alışıyorsunuz, sonrasında yeni bir teknik adamın gelmesiyle yeni bir ortam oluşuyor. Buna alışmak da tabii ki zaman alıyor. Futbolcu olarak bu tür olaylara alışmak zorundayız'' diye konuştu.

Umut Bulut, maçlarda genellikle itirazdan dolayı kart gördüğünü de belirterek, ''Bu da bana yapılan fauller karşısında hakemlerin beni tatmin edici kararlar vermemesiyle alakalı. Haksızlığa uğrayınca sinirleniyorum. Ama yapacak bir şey de yok'' dedi.

Bulut, Trabzon halkının futbola bakışını değerlendirirken de, dünyanın başka bir yerinde böyle bir kent daha olduğunu düşünmediğini söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 2023

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com