Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.09.2009
Ana borunun geçeceği dere ıslahı yapıldı.Doğalgaz yolları asfaltlanıyor


Ana borunun geçeceği dere ıslahı yapıldı
Doğalgaz yolları asfaltlanıyor


       Trabzon'a doğalgaz'ın bir an önce gelmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Bir taraftan doğalgaz boruları döşenirken diğer taraftan da kazılan yollar Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce hemen asfaltlanıyor.

       Kalkınma, Bostancı, Üniversite, Kanuni mahallelerinde yoğunlaşan çalışmalarda bugüne kadar doğalgaz borusu döşenen 25 sokak ve caddede asfaltlama yapıldı. Ayrıca Doğalgazı şehre verecek olan ana boru hattının geçeceği Zafanoz-Kalkınma arasındaki dere Belediye tarafından 800'lük büzler döşenerek ıslah edildi. 80 metre uzunluğundaki dere ıslahının ardından yapılacak dolgu ile doğalgaz ana boru hattı döşenmiş olacak.

       Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Doğalgaz çalışmalarından dolayı cadde ve sokaklarda boru döşeme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar sonucunda da yollar kazılıyor. İlgili şirket ile koordineli bir şekilde çalışarak kazılan yollar vatandaşları daha fazla mağdur etmeden belediyemiz tarafından asfaltlanmaktadır. Yine Zafanoz yolu üzerinde doğalgaz ana borusunun geçeceği yerde dere ıslahı yaparak güvenli hale getirdik. Doğalgaz çalışmalarında gösterdiği duyarlılıktan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2138

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com